Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.05.2010 02:53 - Червило
Автор: culture Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 6122 Коментари: 2 Гласове:
20


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

 Надали са много тези от нас, които биха се престрашили да си сложат червило в син цвят или пък в черен по какъвто и да е повод. И въпреки че традиционалистките сме мнозинство, от козметичната индустрия не са забравили и по-смелите любителки на нетипичните тонове на червилата. Друг е въпросът, че създаването на такива цветове се налага и от нуждите на модата, професионалната модна фотография, сценичните изкуства. От тази гледна точка, всеки цвят, за който се сетите, се предлага на пазара. Най-голям избор на такива червила се намира в професионалните магазини на M.A.C, където синьото червило не е просто едно, а е представено във всички свои оттенъци и изборът е по-голям и от изборът за червило в червен цвят на някои други марки. И тъй като в България няма дори и щанд на M.A.C, ето някои други интересни предложения за нестандартни цветове на червила, предлагани. в Ягодка

image
Le Rouge Pearl Shimmer Lipstick на Clarins в цвят Emotion 100. Това не е балсам за устни, както изглежда на пръв поглед. Това е червило със седефен отблясък, който изсветлява устните и им придава леден ефект. Много подходящ цвят за комбиниране с опушен грим на очите, защото позволява акцентът да пада именно върху тях. За да не стои съвсем бледо е хубаво да очертаете устните с бледо розов молив, който само да загатва формата им. Ако нанесете и прозрачен или отново бледо розов гланц отгоре, ефектът ще е много добър.

image

Следващото предложение е от Givenchy - Lip Lip Lip! Lipstick в цвят Metallic night 111. В описанието на червилото пише изрично, че това не е плътен цвят, а е леко прозрачен. Може да се нанесе самостоятелно или върху друго червило за получаване на нов цвят. Съдържа малки брокатени частици и омекотява устните.

image

За подобен ефект като този, който придава
червилото на Clarins, можете да погледнете и M.A.C Lipstick в цвят 455 Force. За разлика от това на Clarins обаче, червилото на M.A.C е в синьо-сивата гама и затова е подходящо особено ако решите да използвате сиви или сини тонове в опушения си грим. Има ванилов аромат и съдържа витамини C и E. Цветът е плътен и дълготраен. Колкото повече нанасяте от цвета, толкова по-наситени ще изглеждат синьо-сивите тонове, но естествено не можете да нанасяте до безкрай, защото червилото ще започне да се събира.

image

 

 

 

Anna Sui - Sui Lip Gloss #600. Глосовете в оранжеви нюанси са рядкост, особено като се сравнят с розовите и кафеникавите такива. Това не е случайно, тъй като оранжевият цвят не подхожда на всеки - или ще е в голям контраст с косата, или с очите, или с кожата, или с всичко заедно. Също така, този цвят е най-вече подходящ за по-млади жени поради голямата си наситеност. Ако не искате да е плътен, нанесете от глоса само веднъж и то в малки количества, колкото устните да се оцветят леко. С всяко повторно нанасяне ще направите цвета все по-плътен, така че цветът, прозиращ през тубичката е напълно постижим.

image


За по-златист ефект върху устните, който ще подхожда особено много на дамите с бронзов тен и като цяло с по-тъмна кожа, обърнете внимание на
Pure Color Crystal Lipstick в цвят 330 Plum Fizz на Estee Lauder. Това червило е част от серията на Estee Lauder с "кристални" червила, тоест с много силен блясък и лъщящ ефект. Стои леко върху устните и почти не се усеща. Също така може да се комбинира с други цветове от серията или да се нанесе върху плътно червило, за да му придаде блясък и перлен ефект.


 



Тагове:   червило,


Гласувай:
20



Следващ постинг
Предишен постинг

1. sharon - хубав постинг!
11.05.2010 14:34
хубав постинг!
цитирай
2. futbolist - Не ви е лесно на жените. За толкова ...
14.05.2010 11:48
Не ви е лесно на жените. За толкова неща трябва да мислите.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: culture
Категория: Лични дневници
Прочетен: 95756
Постинги: 9
Коментари: 87
Гласове: 1072
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930